08:21 31.12.2019

У Голосіївському районі Києва затримали зловмисника за крадіжку цифрової техніки

1 хв читати
У Голосіївському районі Києва затримали зловмисника за крадіжку цифрової техніки

У Голосіївському районі столиці правоохоронці затримали 23-річного чоловіка, який в одному з хостелів вкрав у відвідувачів цифрову техніку, йому загрожує до шести років ув'язнення, повідомив відділ комунікації Національної поліції Києва.

"Ми встановили особу зловмисника. Ним виявився 23-річний раніше судимий за крадіжку житель Київської області. Затримали його в готелі неподалік від хостелу, де він через деякий час оселився. При спілкуванні з нами молодий чоловік зізнався у скоєних крадіжках і розповів, що викрадені речі здав в ломбард, а гроші витратив на власні потреби і розваги", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці з'ясували, що речі зникли в період відсутності їх власників. Разом з тим постраждалі додали, що два ноутбуки, планшет, а також пристрої та аксесуари до нього зникли після від'їзду з хостелу чоловіка, який проживав з ними в одній кімнаті:

Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні правопорушень, передбачених ч. 2, 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування завершено, обвинувальний висновок передали до Голосіївського районного суду. Фігуранту загрожує до шести років позбавлення волі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА