07:42 29.12.2019

Активісти барикадують Лук'янівське СІЗО проти звільнення екс-беркутівців

1 хв читати
Активісти барикадують Лук'янівське СІЗО проти звільнення екс-беркутівців

У Києві проходить акція противників звільнення і обміну екс-беркутівців під Лук'янівським СІЗО, мітингувальники барикадують ізолятор, правоохоронці перекривають вулиці, повідомляє інтернет-портал dtp.kiev.ua.

"У Києві біля Лук'янівського СІЗО почали збиратися люди, які виступають проти звільнення з-під варти "беркутівців" Олега Янишевського, Сергія Зінченка і Павла Аброськіна", - йдеться в повідомленні на сторінці порталу в Фейсбук.

Станом на 23:00 біля воріт ізолятора зібралися близько 200 осіб. Вони будують барикаду з лавок і сміттєвих баків.

На місце звозять поліцію і Національну гвардію. Правоохоронці перекривають вул.Дегтярівська. Також помічено військову броньовану техніку.

"Під Лук'янівське СІЗО прибули невідомі в балаклавах і з автоматами. Вони відмовляються пред'являти документи", - сказано в повідомленні.

Як повідомлялося, 28 грудня Апеляційний суд Києва змінив запобіжний захід на особисті зобов'язання екс-беркутівцям, які утримувалися під вартою - Павлу Аброськіну, Сергію Зінченку, Олександру Маринченку, Сергію Тамтурі і Олегу Янішевському.

Відповідне рішення суд виніс у суботу, розглянувши скарги адвокатів на зміну запобіжного заходу.

Суд задовольнив скарги частково, змінивши запобіжний захід на особисті зобов'язання, оскільки захист екс-беркутівців просив про скасування запобіжного заходу як такого.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Розпочато кримінальне провадження за фактом перешкоджання доступу держави до стратегічної інформації про проєктування АЕС – Міненерго

Окупанти обстріляли два села на Харківщині, постраждала пенсіонерка - Синєгубов

ОКУПАНТИ Б'ЮТЬ ПО ХАРКОВУ І ХАРКІВСЬКОМУ РАЙОНУ - ГОЛОВА ОБЛАДМІНІСТРАЦІЇ

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві ліквідовано - ДСНС

У неділю в Україні буде тепло, подекуди можливий дощ, вночі у східних та південно-східних областях заморозки на ґрунті - Укргідрометцентр

На Донеччині на Великдень нічні богослужіння в церквах відбудуться без участі людей - обладміністрація

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

У Кропивницькому районі пошкоджено 20 приватних будинків унаслідок ракетного удару в п'ятницю - ОВА

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві локалізовано на 2 тис. кв м, гасіння окремих осередків горіння триває - ДСНС

На Волині знайдено ще одну історичну пам'ятку часів Київської Русі - Офіс генпрокурора

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА