13:55 27.12.2019

Кернес анонсує зниження тарифів на гарячу воду і тепло в платіжках за грудень

2 хв читати
Кернес анонсує зниження тарифів на гарячу воду і тепло в платіжках за грудень

Міський голова Харкова Геннадій Кернес обіцяє, що в січні жителі міста отримають квитанції за тепло та гарячу воду за зниженими тарифами.

"Зменшення нарахувань за місяць для 1-кімнатної квартири в середньому становитиме 300 грн за тепло та 115 грн на гарячу воду. Зменшення нарахувань для 2-кімнатних квартир у середньому становитиме 428 грн за тепло і 172 грн на гарячу воду. Зменшення нарахувань для 3-кімнатних квартир у середньому становитиме 592 грн на опалення і 230 грн на гарячу воду. Усі ці тарифи будуть застосовані до грудневих платіжок, які ви отримаєте в січні", - написав Кернес у п'ятницю у своєму Telegram-каналі.

Він пообіцяв також, що під час нарахування плати за опалення в грудні буде також враховано якість наданих послуг і те, що місяць був теплим.

Як повідомлялося, на початку грудня президент України Володимир Зеленський поставив завдання щодо зниження з грудня тарифів для населення на опалення у зв'язку зі зниженням ціни на газ.

24 грудня під час засідання Ради регіонів під головуванням Зеленського прем'єр-міністр Олексій Гончарук повідомив, що суми в платіжках за тепло можуть бути знижені на 300-400 грн.

"Ми на рівні уряду сьогодні ухвалили постанову, яка фактично дозволяє на місцях врахувати ринкову ціну на газ. Тобто, можна відкоригувати те, що люди отримають у своїх платіжках на різницю між ринковою ціною і тією ціною, яка закладена нині в тарифі. Фактично можна відреагувати, працюючи за ринковою логікою", - сказав Гончарук.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У районі Очеретиного на деяких ділянках було проведено зміну позицій Сил оборони України у зв'язку з інтенсивним вогневим впливом противника - ОСУВ "Хортиця"

Розпочато досудове розслідування у справі про погрози журналістам "Української правди" - прокуратура

Правоохоронці передали до суду справу сина екснардепа від "ОПЗЖ", обвинуваченого в організації замовного вбивства

Кабмін затвердив порядок повернення дітей, депортованих унаслідок агресії РФ

Україна та Люксембург розпочали переговори про укладення безпекової угоди

Шмигаль обговорив із Блінкеном черговий пакет військової допомоги та конфіскацію російських активів

Рада ЄС готується ухвалити наступного тижня офіційне рішення щодо використання доходів від активів РФ

Дитина загиблого військовослужбовця, зачата за життя батька, а народжена після його смерті, має право на частину одноразової грошової допомоги в разі загибелі військовослужбовця - КАС ВС

Окупанти обстріляли село в Чернігівській області, одна людина загинула - голова ОВА

Окупант застрелив упритул жителя Вовчанської громади, ще одна людина зникла - прокуратура

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА