10:56 26.12.2019

Організатора вбивства учасника АТО затримала поліція Київської області

1 хв читати

Поліція Київської області затримала розшукуваного протягом двох років за хуліганство кримінального злодія на прізвисько "Лощ", який у 2017 році організував убивство учасника АТО.

Як повідомляє прес-служба Національної поліції України в четвер, затриманим є 47-річний уродженець м. Кагарлик. Він неодноразово відбував покарання за скоєні злочини в місцях позбавлення волі, а також мав вплив у кримінальному світі.

"Так, у 2017 році в м. Кагарлик сталося вбивство учасника Антитерористичної операції на сході країни. Нападника, який завдав смертельних ножових поранень, поліція затримала відразу. Кримінальне провадження з обвинувальним вироком уже направлено до суду. Його спільнику, який був організатором цього нападу, вдалося втекти. Співробітники Кагарлицького відділення поліції оголосили його в розшук і продовжували його пошуки", - йдеться в повідомленні.

Так, перебуваючи в розшуку, зловмисник вів конспіративний спосіб життя, постійно переховувався, проте весь цей час примудрявся тримати в страху жителів району та "кришувати" гральний бізнес.

Поліцейські отримали відповідну оперативну інформацію про розшукуваного й затримали його в м. Біла Церква.

"Наразі вирішується питання про оголошення підозри затриманому. Запобіжний захід для нього обере суд", - додали в поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА