11:11 24.12.2019

У Києві внаслідок "п'яного" ДТП постраждали семеро пасажирів маршрутки

1 хв читати
У Києві внаслідок "п'яного" ДТП постраждали семеро пасажирів маршрутки

Поліція Києва з'ясовує обставини дорожньо-транспортної пригоди в Дніпровському районі за участю легкового автомобіля "Міцубісі" та маршрутки, внаслідок якої травм дістали семеро пасажирів громадського транспорту.

"Повідомлення про ДТП у Дніпровському районі столиці до чергової частини надійшло о 21:30. Попередньо встановлено, що жінка-водій автомобіля "Міцубісі" не впоралася з керуванням і виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулася з маршрутним автобусом. У результаті семеро пасажирів громадського транспорту отримали різні травми, з них п'ятьох госпіталізовано", - повідомляє відділ комунікації поліції Києва на сторінці у Facebook у вівторок уранці.

Зазначається, що 67-річна жінка-водій легковика перебувала в стані алкогольного сп'яніння. Механізм і причини ДТП буде встановлено після проведення усіх слідчих дій і судових експертиз.

Так, після отримання інформації від медпрацівників щодо ступеня тілесних ушкоджень постраждалих вирішуватиметься питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА