20:41 19.12.2019

Правоохоронці виявили факти розкрадання бюджетних коштів під час ремонту моста в Станиці Луганській

1 хв читати
Правоохоронці виявили факти розкрадання бюджетних коштів під час ремонту моста в Станиці Луганській

У Луганській області правоохоронці розслідують факти зловживання та розкрадання бюджетних коштів чиновниками одного з управлінь Луганської обласної державної адміністрації під час ремонту моста в Станиці Луганській.

"19 грудня 2019 року за процесуального керівництва прокуратури Луганської області проведено низку обшуків, під час яких вилучено документи щодо проведення капітального будівництва моста через р. Сіверський Донець у Станично-Луганському районі", - повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

За матеріалами слідства, службові особи одного з управлінь Луганської ОДА ймовірно увійшли у змову зі службовими особами низки комерційних структур з метою розкрадання бюджетних коштів, виділених на ремонт об'єктів інфраструктури області.

"Слідство вважає, що згадана комерційна структура із залученням субпідрядної організації здійснила роботи з капітального ремонту моста через р. Сіверський Донець у Станично-Луганському районі, обсяги і вартість яких, за даними слідства, значно завищені", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці попередньо встановили, що чиновники мали намір привласнити бюджетні кошти на загальну суму понад 10 млн грн.

Триває досудове розслідування в кримінальному провадженні за попередньою правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 364 КК України.

Проводяться слідчі дії, судові експертизи з метою встановлення обсягу завданих збитків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА