07:39 19.12.2019

Бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранений один український військовий, загинув мирний житель

1 хв читати
Бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранений один український військовий, загинув мирний житель

Незаконні збройні формування 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранений український військовослужбовець, загинув цивільний житель, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"18 грудня збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець об'єднаних сил отримав поранення. Крім цього, в населеному пункті Мар'їнка, в результаті вогню збройних формувань Російської Федерації зі стрілецької зброї, загинув цивільний житель", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у четвер уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили два обстріли. Зокрема, двічі поблизу Новолуганського - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

Також п'ять обстрілів позицій українських захисників зафіксували в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Зокрема, поблизу населеного пункту Березове - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї, біля Водяного - з великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї, тричі у Мар'їнки - з підствольних гранатометів, озброєння БМП-1, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"З початку поточної доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат з нашого боку немає", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА