09:56 18.12.2019

Телеведучий каналу "Україна" Олексій Суханов отримав українське громадянство

1 хв читати

Ведучий ток-шоу "Говорить Україна" Олексій Суханов став громадянином України, відповідний указ підписав президент України Володимир Зеленський, повідомляє прес-служба телеканалу "Україна".

"Отримання громадянства - дуже важлива подія для мене, і я хочу подякувати президенту України Володимиру Зеленському за прийняте рішення. Для мене честь стати офіційно частиною країни, яку люблю і яка стала для мене рідною, моїм домом", - наводить слова Суханова прес-служба телеканалу.

Зазначено, що тепер Суханов має оформити необхідні документи для отримання українського паспорта, а також, згідно із законом, він має відмовитися від громадянства Російської Федерації.

"Я давно окреслив свою позицію і став на бік України, яка має бути європейською, цивілізованою країною, де права кожного будуть захищені та гарантовані. Іншого шляху в України немає. Я щасливий, що зараз я тут, в Україні і з Україною", - сказав телеведучий.

Олексій Суханов народився в м. Іваново Російської Федерації. Освіту здобув у Московському державному університеті комерції.

Працював ведучим на російських телеканалах "Дождь", "ТВ3", "РЕН ТВ".

З квітня 2012 року - ведучий ток-шоу "Говорить Україна".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА