12:42 05.12.2019

Постраждалі внаслідок пожежі в Одесі отримають матеріальну допомогу

1 хв читати
Постраждалі внаслідок пожежі в Одесі отримають матеріальну допомогу

Постраждалим у пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу виділять матеріальну допомогу, заявив голова Одеської облради Сергій Паращенко.

"Сьогодні дав доручення постійній комісії охорони здоров'я і соціальної політики про термінове виділення матеріальної допомоги всім постраждалим", - написав він на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Він також від імені депутатів обласної ради й себе особисто висловив співчуття родині загиблої студентки та подякував за роботу рятувальникам і медикам, які надавали допомогу на місці пожежі.

О 10:12 середи в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу (м. Одеса) на 3-му поверсі 6-поверхового навчального корпусу виникла пожежа, площа якої сягнула 4 тис. кв. м. О 14:18 того самого дня її було локалізовано, однак станом на ранок четверга так і не ліквідовано.

Як повідомив президент України Володимир Зеленський, унаслідок пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу станом на 6:00 четверга загинула одна студентка, 14 вважаються зниклими безвісти, з них п'ятеро студентів, 27 постраждалих госпіталізовані.

За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. 5 і 6 грудня оголошено днями жалоби в Одесі.

Міністр освіти і науки Ганна Новосад заявила, що студенти коледжу продовжать навчання в інших приміщеннях для безперервності навчального процесу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА