11:41 04.12.2019

Щонайменше 10 людей постраждали внаслідок пожежі в коледжі в Одесі

1 хв читати
Щонайменше 10 людей постраждали внаслідок пожежі в коледжі в Одесі

Унаслідок пожежі, що виникла в середу вранці в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу постраждали щонайменше десятеро людей, повідомляє місцеве інтернет-видання "Думська".

Відповідно до публікації, на місці події багато карет "швидкої допомоги". "Постраждали щонайменше десятеро осіб", - ідеться в замітці.

При цьому станом на 11:10 у прес-службі міськради виданню повідомили, що наразі підтверджують госпіталізацію двох постраждалих унаслідок пожежі.

У зв'язку з подією мерія Одеси відклала засідання виконкому. Міський голова Геннадій Труханов прибув на Троїцьку, де розташована будівля коледжу.

У самій будівлі горять приміщення коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, а "всередині ще залишаються студенти".

"За словами очевидців, рятуючись від полум'я, деякі учні стрибали на припарковані машини з п'ятого поверху... У вогні також кабінети Інституту морської біології. Співробітники кажуть, що всередині можуть залишатися їхні колеги", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА