14:52 01.12.2019

Негода очікується в Україні найближчими днями

2 хв читати
Негода очікується в Україні найближчими днями

У понеділок, 2 грудня, в Україні очікується холодна погода без опадів, лише західну частину накриє негода, повідомляє Укргідрометцентр у неділю.

Вранці, вдень у західних, Вінницькій та Житомирській областях складні погодні умови: мокрий сніг, подекуди налипання мокрого снігу, на дорогах місцями ожеледиця, в Карпатському регіоні значний мокрий сніг, на решті територій, а вночі в більшості областей без суттєвих опадів.

Вітер південний із переходом на західний, 7-12 м/с.

Температура повітря вночі 3-8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, в південній частині до 8° тепла; в Карпатах вночі 7-12° морозу, вдень мінус 2-7°.

У Києві - без суттєвих опадів; температура повітря вночі 3-5° морозу, вдень близько 0°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 2 грудня найвища температура повітря вдень була +13,1 у 1961р, найнижча вночі -21,5 в 1998 р.

3 грудня вночі в Україні, вдень на Лівобережжі складні погодні умови: сніг, у південній частині мокрий сніг та дощ, вночі у центральних та північних областях, вдень у східній частині місцями значні опади, вдень на Правобережжі невеликі опади. На дорогах, крім півдня, подекуди ожеледиця.

Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с, у південних, східних та західних областях окремі пориви 15-20 м/с, хуртовини.

Температура повітря вночі 1-6° морозу, на півдні близько 0°; вдень в Україні від 3° морозу до 2° тепла, в південній частині до 6° тепла; в Карпатах вночі 7-12° морозу, вдень 4-9° морозу.

У Києві - складні погодні умови: вночі сніг, місцями значний, вдень невеликі опади; температура повітря вночі 2-4° морозу, вдень 0-2° морозу.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА