15:27 28.11.2019

Прокуратуру Житомирської області очолив Олег Василів

1 хв читати
Прокуратуру Житомирської області очолив Олег Василів

Заступник генерального прокурора України Віктор Трепак у четвер, 28 листопада, представив колективу прокуратури Житомирської області нового керівника - Олега Василіва.

"Ми маємо відновити довіру людей до інституту прокуратури, де закон і справедливість мають бути основою нашої роботи. Ці зміни є актуальними, і цього від нас очікує суспільство. Гадаю, що ми з вами, разом із правоохоронними органами, органами державної влади зможемо вибудувати таку інституцію", - наводить слова Трепака прес-служба прокуратури Житомирської області.

У свою чергу Василів подякував за довіру і висловив упевненість у тому, що спільно з колективом впорається з поставленими завданнями. "Колектив прокуратури Житомирської області здатний долати труднощі, які зустрічаються у повсякденній роботі. Ми продовжуватимемо працювати над зміцненням авторитету прокуратури Житомирської та органів прокуратури загалом", - сказав він.

Василів народився 17 квітня 1984 року в м. Моршині Львівської області. В органах прокуратури працює з 2006 року. До призначення на посаду прокурора Житомирської області працював на посаді першого заступника прокурора Житомирської області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За добу відбулося 140 бойових зіткнень, втрати окупантів склали близько 890 осіб - Генштаб ЗСУ

Українські війська продовжують виконувати оборонні та стабілізаційні заходи у Вовчанську, ворог зазнав значних втрат - Генштаб ЗСУ

Унаслідок обстрілу Степногірська Запорізької області постраждали 3 людини - голова ОВА

Нам потрібна максимальна присутність на Саміті миру лідерів Заходу й Глобального Півдня - зустріч Єрмака з президентами Євроради та Єврокомісії

Війська РФ за минулий день здійснили 37 обстрілів 10 громад Сумської області, одна людина загинула, одна поранена

Блінкен не виключає можливості зустрічі Зеленського і Байдена протягом наступних тижнів

Блінкен не виключає нових санкцій проти компаній КНР за підтримку ОПК Росії

Кулеба: Кожна затримка в постачанні зброї призводить до невдач на фронті

Стефанчук і Ердоган обговорили звільнення військовополонених і цивільних, утримуваних РФ

Фіцо перебуває в критичному стані

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА