07:55 28.11.2019

Таліби провели в столиці Катару переговори з представниками ЄС

1 хв читати
Таліби провели в столиці Катару переговори з представниками ЄС

Делегація руху "Талібан" в Досі зустрілася з представниками ЄС і Німеччини, повідомив прес-секретар талібів Сухайл Шахін.

"Делегація "Талібану" на чолі з заступником політичного керівника руху в Катарі Аббасом Станікзай зустрілися вчора в Досі зі Спеціальним представником Європейського союзу з питань Афганістану Роландом Кобіа і спеціальним представником Німеччини в Афганістані Марком Потцелем", - повідомив Шахін.

"Під час цих зустрічей сторони обговорили поточну ситуацію в країні, а також мирне врегулювання проблеми Афганістану і мирний процес, що триває", - йдеться в повідомленні.

Днем раніше заступник лідера руху, керівник політичного офісу в Катарі мулла Барадар Ахунд на чолі делегації відвідав Іран, де зустрічався з міністром закордонних справ цієї країни Джавадом Заріфом.

"Делегація, очолювана заступником лідера руху і главою політичного офісу в Катарі муллою Барадаром Ахундом зустрілися в Тегерані з міністром закордонних справ Ісламської Республіки Іран Джавадом Заріфом. Обидві сторони обговорили мирне вирішення проблеми Афганістану та мирний процес", повідомив Шахін в Twitter.

"Крім того, обговорювалися двосторонні відносини і проблеми афганських біженців в Ірані. Високопоставлені іранські чиновники висловили бажання підтримувати тісні відносини з афганським народом і пообіцяли вирішити проблеми афганських біженців", - йдеться в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Одесі кількість загиблих через ракетний удар зросла до чотирьох осіб, поранені 27, серед них - вагітна жінка і двоє дітей - ОВА

АсМАП просить прем'єра вирішити проблему мобілізації водіїв-далекобійників прямо з рейсів

Кількість загиблих в Одесі від ракетного удару збільшилася до трьох осіб, іще 20 поранені

Генштаб ЗС України: Російські війська протягом доби завдали чотирьох ракетних і 35 авіаційних ударів, здійснили 56 обстрілів із РСЗВ

Кількість постраждалих в Одесі зросла до 17 людей

Росіяни вдарили двома КАБами по селу на Сумщині, зруйнували школу

Генштаб ЗС України: Протягом доби зафіксовано 93 бойових зіткнення, на бахмутському напрямку відбито 27 атак ворога

Генштаб ЗС України: Українська авіація завдала ударів по п’яти локаціях противника, ракетники уразили одну

Унаслідок обстрілу Харкова постраждав чоловік - уточнена інформація

Колишніх керівників "Запорізького електровозоремонтного заводу" засуджено до позбавлення волі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА