18:37 27.11.2019

Боєць ЗСУ дістав бойову травму на Донбасі від початку доби через обстріли бойовиків - штаб ООС

1 хв читати
Боєць ЗСУ дістав бойову травму на Донбасі від початку доби через обстріли бойовиків - штаб ООС

Протягом доби середи бойовики на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, внаслідок чого постраждав один український військовослужбовець, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Противник обстріляв позиції наших підрозділів із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї... За поточну добу бойової травми внаслідок обстрілів дістав один військовослужбовець об'єднаних сил", - ідеться у вечірньому зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру в соцмережі Facebook.

Згідно з інформацією, два обстріли позицій українських військ бойовики здійснили в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": неподалік Південного - з РПГ і автоматичних гранатометів; поблизу Шумів - зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник двічі, з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї, вів вогонь по українських укріпленнях біля Мар'їнки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА