08:01 27.11.2019

Альперін сам сьогодні прийде в САП для надання свідчень

1 хв читати
Альперін сам сьогодні прийде в САП для надання свідчень

Андрій Федур, який є адвокатом оголошеного в розшук одеського бізнесмена Вадима Альперіна повідомив, що його клієнт 27 листопада прийде на допит до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

"Прочитав у новинах, що НАБУ і САП з сьогоднішнього дня "розшукує" мого клієнта Вадима Альперіна. Щоправда, сам В.Альперін нічого про це ще не знає ... 27.11.2019 року я і Вадим Альперін будемо у прокурора САП по вул. Ісаакяна,17. Розшукувати В.Альперіна немає ніякої необхідності. Ми самі прийдемо до прокурора", - написав Федур, на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук у вівторок ввечері.

Як повідомлялося, 26 листопада співробітники НАБУ і САП затримали 10 осіб за підозрою в злочинах, пов'язаних з порушенням митного законодавства. Серед них - семеро співробітників органів митного контролю. За припущеннями ЗМІ, обшуки і затримання пов'язані зі "справою Альперіна".

Вадим Альперін був затриманий детективами НАБУ 24 листопада 2017 року. Як заявили правоохоронці, підприємець пропонував співробітникові Бюро неправомірну вигоду в розмірі 800 тис. доларів за припинення розслідування кримінального провадження, в рамках якого було накладено арешт на близько 450 млн грн коштів, підконтрольних Альперіну. Печерський районний суд Києва заарештував Альперіна на 2 місяці з можливістю внесення застави розміром 21 млн грн. Пізніше Апеляційний суд зменшив розмір застави до 141 тис. грн. Після внесення застави Альперін вийшов на свободу.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА