08:21 21.11.2019

У Києві 21 листопада відзначать День Гідності та Свободи

2 хв читати
У Києві 21 листопада відзначать День Гідності та Свободи

У Києві 21 листопада відбудуться меморіальні, урочисті та культурно-мистецькі заходи приурочені Дню Переваги та Свободи, повідомили в Київській міськдержадміністрації.

"До Дня Гідності та Свободи у столиці протягом листопада триватимуть меморіальні, урочисті та культурно-мистецькі заходи. Зокрема, 21 листопада на Алеї Героїв Небесної сотні та в Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбудуться заходи, приурочені Дню Гідності та Свободи. А на майдані Незалежності (зі сторони Головпоштамту) відкриється фотовиставка "Два століття – одна війна", - йдеться в повідомленні на сайті мерії.

Участь у пам'ятних заходах і церемоніях покладання квітів візьмуть представники міської влади, органів місцевого самоврядування, духовенства, громадськості, учасники революційних подій в Україні у 2004-му, 2013-2014 роках, учасники антитерористичної операції та Операції об'єднаних сил у Донецькій і Луганській областях.

Для вихованців Палацу дітей та юнацтва цього дня буде організовано зустріч "Революція гідності - революція свободи" з учасниками подій. У Міській спеціалізованій молодіжній бібліотеці "Молода гвардія" відбудеться зустріч із "живою книгою" і виставки матеріалів "Євромайдан: як перемогла гідність".

Напередодні, 20 листопада, на майдані Незалежності стартує виставковий проект до Дня Гідності та Свободи "100 років боротьби", який триватиме до 1 березня. У Центральній бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка для дітей м. Києва проведуть зустріч-дискусію "Події, що змінили Україну".

До 27 листопада кияни можуть відвідати виставку літератури "Україна понад усе!" в Публічній бібліотеці ім. Лесі Українки для дорослих. А також до 26 листопада ознайомитися з експонатами виставки архівних документів "До Дня Гідності та Свободи" в Державному архіві міста Києва.

Крім того, протягом усього листопада відбуватимуться тематичні уроки, виховні години, лекції, творчі проекти, конкурси та квести, зустрічі учнівської молоді з учасниками Революції гідності й ООС, покладання квітів до пам'ятних знаків учасникам Революції гідності, проведення меморіальних заходів біля пам'ятних знаків, розташованих на території освітніх закладів Києва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Начальники генштабів країн НАТО радитимуться в Брюсселі 16 травня у межах Військового комітету альянсу

У Харкові перейменовано дві станції метро та понад 360 топонімів

В Одесі кількість загиблих через ракетний удар зросла до чотирьох осіб, поранені 27, серед них - вагітна жінка і двоє дітей - ОВА

АсМАП просить прем'єра вирішити проблему мобілізації водіїв-далекобійників прямо з рейсів

Кількість загиблих в Одесі від ракетного удару збільшилася до трьох осіб, іще 20 поранені

Генштаб ЗС України: Російські війська протягом доби завдали чотирьох ракетних і 35 авіаційних ударів, здійснили 56 обстрілів із РСЗВ

Кількість постраждалих в Одесі зросла до 17 людей

Росіяни вдарили двома КАБами по селу на Сумщині, зруйнували школу

Генштаб ЗС України: Протягом доби зафіксовано 93 бойових зіткнення, на бахмутському напрямку відбито 27 атак ворога

Генштаб ЗС України: Українська авіація завдала ударів по п’яти локаціях противника, ракетники уразили одну

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА