19:24 10.11.2019

У Львові затримали псевдомінера розважального закладу на вул.Вітовського

1 хв читати
У Львові затримали псевдомінера розважального закладу на вул.Вітовського

Співробітники Управління патрульної поліції Львівської області встановили особу зловмисника, причетного до надання неправдивого повідомлення про мінування розважального закладу на вулиці Вітовського у Львові в ніч на неділю, і затримали його.

"Анонімом виявився 35-річний львів'янин, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі строком від двох до шести років", - повідомляється на офіційному сайті Національної поліції.

Анонімне телефонне повідомлення про замінування розважального закладу надійшло в поліцію 10 листопада вночі, о 1.35. На місці події працювали слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки, кінологи і фахівці інших служб. Правоохоронці обстежили приміщення закладу та прилеглу територію, евакуювали звідти людей, вибухонебезпечні предмети виявлені не були.

Досудове розслідування триває, вирішується питання повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину і обрання для нього запобіжного заходу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА