12:46 07.11.2019

Внаслідок підриву автомобіля у Києві загинув поліцейський-охоронець, дістали поранень підприємець і його водій, відкрито справу

2 хв читати
Внаслідок підриву автомобіля у Києві загинув поліцейський-охоронець, дістали поранень підприємець і його водій, відкрито справу

Загиблий у ніч на четвер унаслідок підриву автомобіля на Брест-Литовському шосе у Святошинському районі Києва був співробітником правоохоронних органів, повідомляє управління комунікації Національної поліції України у четвер.

"Унаслідок вибуху загинув 40-річний поліцейський, який здійснював фізичну охорону підприємця відповідно до договору. Ще двоє - 57-річний підприємець і 34-річний водій із тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості перебувають у медичних закладах на стаціонарному лікуванні", - йдеться у повідомленні .

Зібрані відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, слідчий відділ Святошинського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі проводяться розшукові заходи, спрямовані на встановлення та затримання осіб, причетних до злочину.

"Наразі слідство розглядає декілька версій скоєння цього кримінального злочину, проте пріоритетною є підприємницька діяльність 57-річного чоловіка", - розповів тимчасовий виконувач обов'язків начальника Головного управління Національної поліції в Києві Віктор Нечитайло.

Як повідомлялося, внаслідок вибуху автомобіля "Мерседес" на Брест-Литовському шосе на західній околиці Києва загинула людина, яка перебувала у ньому, ще двоє дістали тілесних ушкоджень. До події може бути причетний мотоцикліст, який нібито поклав вибухівку на дах автомобіля. Правоохоронці ввели спеціальну поліцейську операцію для його розшуку та затримання.

За даними ЗМІ, у підірваному автомобілі перебував директор фармацевтичної компанії Ігор Сало. Він і його водій отримали травми. Унаслідок вибуху було також пошкоджено транспортний засіб, який у момент вибуху був неподалік.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА