07:23 03.11.2019

У ДТП з рейсовим автобусом в Хмельницькій області постраждало 13 людей, відкрито кримінальне провадження

1 хв читати
У ДТП з рейсовим автобусом в Хмельницькій області постраждало 13 людей, відкрито кримінальне провадження

У результаті перекидання рейсового автобуса в с.Довжок Хмельницької області постраждало 13 осіб, правоохоронці відкрили кримінальне провадження, повідомляє прес-служба поліції Хмельницької області.

"Станом на 15.00 до Кам'янець-Подільської лікарні було доставлено 13 постраждалих. Одна з травмованих жінка перебуває у важкому стані. Серед постраждалих є і неповнолітня дівчинка", - йдеться в повідомленні на сторінці правоохоронців у Фейсбук в суботу ввечері.

Слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди за участі рейсового автобуса згідно ч.2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

У поліції нагадали, що дорожньо-транспортна пригода сталася 2 листопада близько 10.30 на околиці с.Довжок Кам'янець-Подільського району.

Рейсовий автобус марки "Еталон", який рухався за маршрутом "Залісся-1 - Кам'янець-Подільський", з'їхав в кювет і перекинувся.

Деталі й причини ДТП встановлюються. Попередньо розглядається кілька версій причин, які могли призвести до перекидання транспортного засобу. Серед них водійський фактор, технічна несправність автомобіля та інші. Остаточні висновки про причини аварії можна буде зробити тільки після отримання результатів автотехнічної експертизи і після завершення розслідування.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА