15:49 28.10.2019

В Україні буде холодно, місцями невеликі дощі

1 хв читати
В Україні буде холодно, місцями невеликі дощі

Найближчого (поточного) тижня в Україні очікується холодна погода, місцями пройдуть невеликі дощі, повідомляє Укргідрометцентр.

"Найближчий тиждень в Україні очікується холодна погода, зумовлена надходженням на територію нашої країни холодних атмосферних фронтів із північно-західної Європи", - йдеться в повідомленні Укргідрометцентру в соціальній мережі Facebook.

Зокрема, у наступні три доби місцями пройдуть невеликі дощі, на високогір'ї Карпат - із мокрим снігом. Нічні мінімуми становитимуть 0-6 градусів нижче нуля, денні максимуми 2-7 градусів вище нуля. Дещо тепліше буде лише на Закарпатті та в південно-східній частині країни - вночі 3-8° вище нуля, вдень 7-12°.

У вівторок, 29 жовтня, в центральних, східних, південних областях та на Прикарпатті місцями очікується невеликий дощ, у Карпатах із мокрим снігом, а на решті території - без опадів.

У південних областях уночі та вранці очікується туман. Вітер буде поривчастий західний і північно-західний. Температура вночі 1-6° тепла, на сході та півдні 4-9°; удень 5-10°, у південній частині 11-16°.

У Києві 29 жовтня - без опадів, вітер переважно північно-західний. Зниження температури вночі до 3-5° тепла, вдень до 7-9°.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА