20:31 25.10.2019

У Харкові припинено діяльність інтернет-магазину, який продавав кокаїн, амфетамін і екстазі

1 хв читати
У Харкові припинено діяльність інтернет-магазину, який продавав кокаїн, амфетамін і екстазі

Правоохоронці затримали групу жителів Харкова і області, причетних до створення та функціонування інтернет-магазину, через який продавали наркотики і психотропи шляхом "закладок".

"Організував злочинну діяльність 24-річний харків'янин, який сприяв постачанню наркотичних засобів у Харківську область, контролював їх продаж і розподіляв отримані від збуту гроші. Чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України", - повідомляє відділ комунікацій Головного управління Національної поліції України.

За даними правоохоронців, окрім організатора в групу входили ще п'ятеро людей - дві жінки (22 і 62 роки) і троє чоловіків (25, 36 і 62 роки). Через інтернет-магазин вони продавали кокаїн, амфетамін, екстазі і канабіс.

В ході обшуків у членів групи вилучено понад 100 тис.грн, майже $ 6 тис, приналежності для фасування наркотиків, мобільні телефони, банківські картки, рослини конопель елітних сортів і інші наркотичні засоби.

Слідчі Шевченківського районного відділу поліції Харкова відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Операція проводилася співробітниками управління протидії наркозлочинності спільно зі співробітниками Шевченківського райвідділу Харківського облуправління поліції із залученням бійців КОРДу під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури №1.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість постраждалих у Харкові збільшилася до восьми людей - Терехов

У Станіславі в результаті скидання вибухівки з дрона поранено чоловіка

Унаслідок ворожих обстрілів у сел. Комишани в суботу поранено трьох жінок

Сили оборони України повністю зупинили ворога на напрямку Стрілеча-Глибоке та вибивають його з позицій

У ХАРКОВІ ЗНОВУ ВИБУХ, ПОПЕРЕДНЬО - ЦЕНТРАЛЬНІ РАЙОНИ - МЕР ТЕРЕХОВ

Зеленський ввів санкції проти двох фізосіб і низки російських медійних компаній, а також компаній, що працюють у сфері ВПК і фінтеху

Генштаб ЗСУ: Обстановка на покровському напрямку залишається напруженою, додалися штурми поблизу Уманського і Водяного

Російський повітряний флот міг зазнати такого ж краху, як і Чорноморський, за наявності в України сучасних ППО та авіації - Зеленський

У Вишгородському районі біля с. Нові Петрівці загоряння лісової підстилки на 15 га, у Києві можливе задимлення

ЗЕЛЕНСЬКИЙ: СТАНОМ НА ЗАРАЗ ВІДОМО, ЩО В ГІПЕРМАРКЕТІ В ХАРКОВІ МОГЛИ ПЕРЕБУВАТИ ПОНАД 200 ЛЮДЕЙ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА