19:37 24.10.2019

Боєць ЗС України поранений на Донбасі з початку доби внаслідок обстрілів бойовиків

2 хв читати
Боєць ЗС України поранений на Донбасі з початку доби внаслідок обстрілів бойовиків

Протягом доби четверга озброєні формування Російської Федерації і її найманці 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"Противник обстріляв позиції наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї ... Протягом поточної доби, в результаті обстрілу, поранення отримав один військовослужбовець об'єднаних сил", - йдеться в вечірньому зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру ООС у соцмережі Фейсбук.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 8 обстрілів по позиціях об'єднаних сил.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" російські окупаційні війська здійснили 5 обстрілів наших позицій: у Золотого-4 (не ділянка розведення) з напрямку Золотого-5 - з автоматичних гранатометів; неподалік Зайцевого - зі стрілецької зброї; двічі поблизу Луганського - зі станкових протитанкових і автоматичних гранатометів; біля Троїцького з напрямку Калинової - з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів", - йдеться в звіті.

Крім того, нагадують у прес-центрі ООС, бойовики вдалися до провокації з метою дискредитації українських військових, коли близько 10:30, ворог з АГС-17 обстріляв працівників КП "Луганськвода", які проводили ремонтні роботи на непідконтрольній уряду України території в районі залізничної станції "Кондрашевська", біля зупинки Зелений Гай. В результаті обстрілу поранення отримали дві цивільні особи.

"Прес-центр об'єднаних сил повідомляє, що від місця, де зафіксовано обстріл, до найближчих позицій українських військовослужбовців більше двох з половиною тисяч метрів. За тактико-технічними характеристиками постріли з АГС-17 мають прицільну дальність 1700 метрів, а максимальна дальність польоту - 2100 метрів (з пострілом ГПД-30)", - йдеться в інформації.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укренерго" в п'ятницю з 8:00 до 19:00 розраховує обійтися без обмежень е/е

Завдяки Силам оборони сьогодні вдалося додати впевненості напрямку Вовчанська, однак загрози все ще є - Зеленський

У пункті пропуску "Рені" контрольні служби України та Молдови працюватимуть спільно

Мирний житель загинув, ще двоє постраждали внаслідок обстрілів Вовчанської громади

У столичному Музеї Ханенків відкрилася виставка картин художників Гаазької школи кінця XIX - початку ХХ століття

Фахівці "Запоріжсталі" відновили кілька потужних вантажівок для ЗСУ

У Нікопольському районі внаслідок обстрілів є руйнування інфраструктурних об'єктів, зокрема енергетичних - ОВА

Київ допоможе Чернігову посилити фортифікаційні споруди - Кличко

Унаслідок обстрілу Корабельного району Херсона постраждала ще одна людина - ОВА

Зеленський ветував закон про звільнення за неінформування про родичів у РФ і в окупації

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА