07:31 21.10.2019

На Київщині під час затримання поліцейськими помер чоловік

1 хв читати
На Київщині під час затримання поліцейськими помер чоловік

У смт Баришівка Київської області 33-річний чоловік помер під час затримання поліцейськими, повідомляє прес-служба Національної поліції.

Правоохоронці прибули за викликом через сімейний конфлікт, під час якого чоловік завдав ножові поранення брату своєї дружини і зник з місця злочину.

"В області ввели план-перехоплення і розшукали нападника. Водій почав чинити опір поліції і кидався на співробітників з ножем. Правоохоронцям вдалося знешкодити і затримати чоловіка. Поступово, затриманому ставало погано, тоді поліцейські викликали швидку і надавали невідкладної медичної допомоги. Лікарі швидкої, які пізніше приїхали на виклик, не змогли врятувати чоловіка - затриманий помер", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті Нацполіції в неділю.

Зазначається, що про інцидент було повідомлено в прокуратуру і ДБР. Остаточну причину смерті затриманого встановить судово-медична експертиза.

"Відкрито кримінальне провадження за фактом хуліганства частини 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України і за частиною 1 статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування", - підсумували в поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА