18:52 20.10.2019

Подав у відставку голова Київської ОДА Михайло Бно-Айріян

1 хв читати
Подав у відставку голова Київської ОДА Михайло Бно-Айріян

Михайло Бно-Айріян, який став головою Київської обласної державної адміністрації в липні цього року, подав заяву про відставку.

"Прошу прийняти мою відставку з посади голови Київської обласної державної адміністрації", - йдеться в датованій 20 жовтня заяві на ім'я президента Володимира Зеленського, фотокопію якої опублікував Бно-Айріян на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

Свою заяву він прокоментував уривком з твору Андрія Чумака "Сад Гетсиманський": "Краще померти раз, померти гордо, з незламаною душею, ніж повзати на колінах і вмерти двічі - морально і фізично. Але в першому варіанті ще є шанс взагалі не вмерти".

Зеленський призначив главою Київської ОДА Бно-Айріяна 10 липня 2019 р. Він представив нового голову Київської ОДА під час візиту до Борисполя.

Бно-Айріян Михайло Каренович. 35 років. Закінчив КНУ ім. Т. Г. Шевченка. Спеціаліст з міжнародних відносин, економіст-міжнародник, перекладач з арабської мови (диплом магістра з відзнакою). Працював заступником директора з комунікацій та міжнародного співробітництва ДП "Національна енергетична компанія "Укренерго". У 2015-2016 роках - директор департаменту стратегічного планування та європейської інтеграції Міністерства енергетики та вугільної промисловості. Також обіймав посаду відповідального секретаря Ради експортерів при МЗС України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА