07:55 20.10.2019

Бойовики 15 разів порушили режим припинення вогню, поранений один український військовий

2 хв читати
Бойовики 15 разів порушили режим припинення вогню, поранений один український військовий

Незаконні збройні формування 15 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранений один український військовослужбовець, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"19 жовтня збройні формування Російської Федерації і її найманці 15 разів порушили режим припинення вогню. За минулу добу в результаті обстрілу противником наших позицій один військовослужбовець об'єднаних сил отримав поранення", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у неділю вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 9 обстрілів. Зокрема, двічі у Водяного на Приазов'ї і один раз неподалік Талаківки - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, поблизу Авдіївки - з підствольних гранатометів і стрілецької зброї, з крупнокаліберними кулеметами включно, біля Верхньоторецького, Павлополя і Тарамчука - з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів, навколо Новоселівки Другої - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, у Красногорівки - з великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано 6 ворожих обстрілів. Зокрема, тричі неподалік Золотого-4 - з гранатометів, мінометів калібру 120 і 82 мм, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї, у Зайцевого - з ручних протитанкових і автоматичних гранатометів і стрілецької зброї, поблизу Кримського - з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів, неподалік Троїцького - зі станкових протитанкових гранатометів.

"З початку цього періоду збройні формування Російської Федерації і її найманці вогневої активності поки не виявляли. Втрат немає", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА