07:06 16.10.2019

У столичному парку "Відрадний" облаштують дитячий парк розваг

1 хв читати
У столичному парку "Відрадний" облаштують дитячий парк розваг

У парку "Відрадний" в Солом'янському районі Києва планують за рахунок інвесторів облаштувати дитячий парк розваг, повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації.

"Пропонується облаштувати дитячий парк розваг і атракціони для відпочинку, проведення освітніх заходів для дітей та дорослих, які триватимуть цілий рік під відкритим небом. Також заплановано проведення зустрічей з експертами в сфері екології, реалізація програми "зеленої" освіти в форматі повноцінного курсу для осіб будь-якого віку", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що проект не передбачає капітального будівництва, тому зелені насадження парку будуть збережені. Комунальне підприємство з утримання зелених насаджень Солом'янського району визначено замовником реалізації проекту, а КП "Київське інвестиційне агентство" - замовником підготовчих (передінвестиційних) робіт для проведення інвестиційного конкурсу.

"Київське інвестиційне агентство" має розробити орієнтовні техніко-економічні показники і можливі передпроектні пропозиції, узгодити в установленому порядку орієнтовні техніко-економічні показники і надати їх до Департаменту економіки та інвестицій", - сказано в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА