07:57 13.10.2019

Бойовики 23 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено двох українських військових

2 хв читати
Бойовики 23 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено двох українських військових

За минулу добу бойовики 23 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено двох українських військовослужбовців, повідомив прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"12 жовтня збройні формування Російської Федерації і її найманці 23 рази порушили режим припинення вогню. Один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав легке поранення, а один - бойову травму", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у неділю вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 17 обстрілів. Зокрема, шість разів поблизу Водяного - з міномета калібру 120 мм, озброєння БМП-1, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, двічі біля Новогнатівки - зі станкових протитанкових гранатометів і протитанкового ракетного комплексу, двічі неподалік Тарамчука - зі станкових автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів, навколо Пищевика і Широкиного - зі станкових автоматичних гранатометів і стрілецької зброї, у Верхньоторецького - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, неподалік Мар'їнки, Богданівки і Славного - з великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник 6 разів обстріляв позиції українських військових. Зокрема, двічі поблизу Новолуганського - з міномета калібру 82 мм, станкових автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів, двічі біля Золотого - з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї, навколо Майорська і Луганського - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

"За поточну добу збройні формування Російської Федерації і її найманці двічі порушили режим припинення вогню. Протягом цього періоду в результаті ворожих обстрілів втрат з нашого боку не було", - додали в штабі.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив обстріли неподалік Новолуганського - з міномета калібру 82 мм і автоматичних гранатометів, поблизу Південного - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА