17:05 09.10.2019

Поліцейські після бійки на блокпосту у Кремінній затримали двох активістів і вилучили із автомобілів, які прямували до Золотого, мисливські рушниці

2 хв читати

У Нацполіції України заявляють, що внаслідок конфлікту, котрий переріс у бійку, на блокпосту у Кремінній (Луганська обл.) між поліцейськими та учасниками автомобільної колони, що прямувала до Золотого, яку вони зупинили, тілесні ушкодження отримав один правоохоронець, було затримано двох активістів, а з автомобілів колони вилучено шість одиниць мисливської вогнепальної зброї.

"9 жовтня на блокпост у Кремінній, що на Луганщині, під'їхала колона з понад 25 автомобілів, які хотіли проїхати до Золотого. Співробітники полку поліції особливого призначення "Миротворець" ГУНП у Київській області, які з 2014 року несуть службу на Луганщині і забезпечують правопорядок на блокпостах, зупинили автомобілі для передбаченої законодавством перевірки документів", - повідомляє Департамент комунікації Нацполіції.

Однак, інформують у правоохоронному відомстві, громадяни відмовилися виконувати законні вимоги поліцейських, унаслідок чого виник словесний конфлікт, який пізніше переріс у бійку.

"Під час сутички один поліцейський отримав тілесні ушкодження внаслідок наїзду автомобіля. Зараз йому надають медичну допомогу", - розповіли у прес-службі.

У поліції наголосили, що діючи відповідно до закону "Про Національну поліцію", спецназівець зробив попереджувальний постріл у повітря. Ніяких спецзасобів або зброї до осіб, які відмовилися виконувати законні вимоги поліцейських, не застосовували.

"Двох осіб поліцейські затримали. Один із затриманих - водій авто, який скоїв наїзд на ногу спецназівця, інший перебував у розшуку. Також, після огляду авто, співробітники поліції вилучили шість одиниць мисливської вогнепальної зброї. Після перевірки її буде повернуто власникам", - розповіли у Нацполіції.

Наразі ситуація перебуває під контролем.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти продовжують активні штурмові дії на покровському та придністровському напрямках

Генштаб: ЗС України посилюють оборону прикордонних районів на харківському напрямку, росіяни втратили тут 133 одиниці особового складу

У Херсоні через ворожі обстріли призупинить роботу Гумштаб і Пункт незламності

ВИБУХИ В ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

У Вовчанську окупанти розстріляли людину з інвалідністю, розпочато розслідування

У Херсонській області внаслідок російської атаки постраждав голова однієї з місцевих адміністрацій

У Харкові вже троє загиблих і 28 постраждалих

У Вовчанську внаслідок ворожих обстрілів одна людина загинула та одна поранена

Зеленський закликав владу забезпечити повне інформування населення про відключення електрики

Рятувальники ліквідують пожежу, що виникла внаслідок обстрілу Одещини, на площі 8000 кв. м

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА