09:58 08.10.2019

Нардеп від "Слуги народу" Кучер подав декларацію кандидата на посаду голови Харківської облдержадміністрації

2 хв читати
Нардеп від "Слуги народу" Кучер подав декларацію кандидата на посаду голови Харківської облдержадміністрації

Народний депутат України (фракція "Слуга народу"), голова підкомітету з питань організації та діяльності адвокатури, органів надання правової допомоги комітету Верховної Ради з питань правової політики Олексій Кучер подав електронну декларацію як кандидат на посаду голови Харківської обласної державної адміністрації.

Його декларацію про доходи за 2018 рік оприлюднено в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Кучеру 34 роки. До Верховної Ради був обраний у 179-му окрузі (Харківська область). Безпартійний, але балотувався від партії "Слуга народу". До обрання народним депутатом був адвокатом.

Згідно з декларацією, Кучеру належать дві квартири (68,6 кв. м, 61,9 кв. м) у Харкові. Ще однією (62,9 кв. м) він володіє спільно з дружиною Вікторією.

Нардеп також володіє земельною ділянкою (62500 кв. м) у Новорайську Херсонської області.

Дружина володіє двома земельними ділянками (103 і 1000 кв. м), а також будинком (62 кв. м) і недобудованим будинком у Люботині Харківської області.

Кучер задекларував годинник Rolex (свій та дружини), свої автомобілі Lexus NX 200T (2017 року випуску), Volkswagen Passat (2011 року випуску) і ГАЗ-САЗ 3507 (1987 року випуску), два автомобілі дружини - Mitsubishi Outlander (2003 року випуску) та Audi Q5 (2011 року випуску), а також 11 акцій ПрАТ "Миколаївцемент". Кучеру належить 10% юридичної компанії "Дартлі Груп". Як грошові активи він зазначив 77 біткойнів та $87 тис., що належать йому, а також $205 тис. дружини.

З 15 жовтня 2016 року посаду голови Харківської ОДА обіймає Юлія Світлична. 6 вересня 2019 року міністр Кабінету Міністрів Дмитро Дубілет повідомив, що уряд ухвалив проект рішення президента України про звільнення (у зв'язку із завершенням повноважень попереднього президента) Світличної з посади голови Харківської обласної державної адміністрації, а також підтримав її повторне призначення головою Харківської ОДА. Проте президент Володимир Зеленський досі не підписав відповідних указів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Сили Оборони за добу ліквідували 860 окупантів, два засоби ППО та один літак противника

РФ вночі атакувала "шахедами" Дніпропетровську область, пошкоджено багатоповерхівку, виникли пожежі

Ворожі БПЛА вночі було збито в Харківській, Херсонській та Дніпропетровській областях

Сили оборони за добу завдали авіаударів по семи районах розташування противника, засобами ППО знищено одну ракету Х-59/69

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА