13:24 01.10.2019

Із опівночі бойовики п'ять разів обстріляли українські позиції

1 хв читати
Із опівночі бойовики п'ять разів обстріляли українські позиції

Незаконні збройні формування п'ять разів обстріляли позиції Об'єднаних сил з початку доби, втрат у рядах українських військовослужбовців немає, повідомляє Міністерство оборони України.

"Із початку цієї доби до 12:30 російсько-окупаційні війська відкривали вогонь п'ять разів. (...) За наявною інформацією, з початку поточної доби втрат із нашого боку немає", - сказав спікер Міноборони Максим Праута на брифінгу в Києві у вівторок.

Так, на луганському напрямку після години ночі противник випустив п'ять мін 82-го калібру по опорних пунктах підрозділів об'єднаних сил поблизу населеного пункту Новолуганського.

Із 6:25 до 7:00 бойовики застосували міномет калібру 82-мм, ручні протитанкові й автоматичні станкові гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю в районі населеного пункту Південного, а також влаштували провокацію зі стрілецької зброї неподалік Золотого.

Крім того, на донецькому напрямку НЗФ обстрілювали з великокаліберного кулемета та зі станкового протитанкового гранатомета позиції наших військ поблизу селища Новотроїцького і Водяного.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА