21:34 23.09.2019

Князєв назвав дезінформацією повідомлення про нібито затримання його екс-дружини з грошима на кордоні

2 хв читати

Інформація про нібито затримання екс-дружини глави Національної поліції України Сергія Князєва на українсько-польському кордоні з великою сумою грошей є брехнею і навмисною дезінформацією, написав Сергій Князєв на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«Сьогодні моє приватне життя стало топ-темою для обговорення. Моя колишня дружина, мати наших трьох дітей, а також я особисто стали об'єктами інформаційної атаки. Засоби масової інформації миттєво поширили «новину» про перевезення нею майже мішків з грошима. Це брехня, яка не має нічого спільного з реальністю», - зазначив глава Нацполіціі.

Він пояснив, що колишня дружина є співробітницею великої будівельної компанії «Атлант» зі штатом понад 500 осіб, яку очолює 78-річний Вадим Каган. Інцидент на кордоні виник, коли кілька співробітників компанії і керівник перетинали кордон.

«На кордоні громадянин Каган заявив польським чиновникам про наявність певної суми готівки, яка належить йому. Вказані грошові кошти були отримані у результаті угоди щодо продажу торговельного приміщення у центрі столиці. Звісно, угода оформлена згідно з чинним законодавством та сплаченими податками. Але наявного пакету документів щодо задекларованих грошей польським державним службовцям не вистачило. Польськими правоохоронцями та паном Каганом було прийнято спільне рішення про пред’явлення ще деяких оригіналів. Після цього інцидент було вичерпано», - зазначив с.Князев.

Разом з тим, він зазначив, що питань до його екс-дружини не виникало.

«Передбачаючи питання, ніяких цінностей у громадянки Князєвої не було вилучено. При собі у дамській сумочці мала особисті кошти та готівку на відрядження у сумі 2100 євро, які не зацікавили правоохоронців», - підкреслив він.

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У вихідні в Україні буде тепло, у неділю в Києві та низці областей короткочасні дощі

ДБР повідомило про підозру в незаконному збагаченні колишньому начальнику ГУ внутрішньої безпеки СБУ Наумову

Глава МЗС Великої Британії відвідав Львів

У Києві на вихідні оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Енергетики оперативно повернули світло понад 13 тис. абонентам у двох районах Києва - Міненерго

На п'яти напрямках будівництво оборонних фортифікацій підходить до завершення - Міноборони України

Окупанти обстріляли Середина-Буду, 32 прикордонні села та селища, пошкоджені лікарня та 11 приватних будинків - ОК "Північ"

Повідомлено про підозру зловмисникам, які викрали з карток іноземних громадян майже 1,5 млн грн

Матеріали до 2-го читання законопроєкту про заборону афілійованих із РПЦ організацій оприлюднять після юрекспертизи

Росіяни обстріляли Курахове, двоє людей загинули

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА