17:08 18.09.2019

Поліція розглядає три версії вбивства трьох співробітників АЗС у Миколаєві, в'їзди до міста перекрито

1 хв читати
Поліція розглядає три версії вбивства трьох співробітників АЗС у Миколаєві, в'їзди до міста перекрито

Правоохоронці розглядають три версії вбивства трьох співробітників автозаправної станції у Миколаєві - вбивство з метою заволодіння майном, особисті неприязні стосунки, а також раптовий конфлікт, повідомляє в. о. начальника Головного управління Національної поліції в Миколаївській області Іван Виговський.

"Наразі здійснюються невідкладні слідчі дії, під час яких правоохоронці опрацьовують усі можливі версії злочину, враховуючи отриману інформацію, щоб підтвердити або спростувати кожну", - написав Виговський на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу.

За його словами, тіла загиблих співробітників АЗС - механіка, оператора та касира - виявила дружина одного з них, яка довго не могла додзвонитися до свого чоловіка. Після цього перехожі допомогли викликати поліцію.

За словами Виговського, до розкриття вбивства залучено екіпажі патрульних поліцейських, усі в'їзди до міста перекриті й перебувають під посиленим контролем. На місці події продовжують працювати слідчі, криміналісти й експерти.

Як повідомлялося, повідомлення про виявлення тіл загиблих співробітників АЗС надійшло до поліції Миколаєва близько 12:20 середи. В облуправлінні поліції повідомили, що відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР) за ст. 115 КК України (умисне вбивство). Обставини злочину встановлюються.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА