07:35 18.09.2019

Бойовики 12 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі з початку вівторка

2 хв читати
Бойовики 12 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі з початку вівторка

За вівторок, 17 вересня, і ніч середи бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, обстрілюючи позиції ЗСУ з заборонених 82мм мінометів, проте втрати в лавах української армії одного загиблого і двох поранених бійців сталися під час виконання ними бойового завдання, повідомляє прес-центр операції об'єднаних сил.

"За минулу добу під час виконання бойового завдання один військовослужбовець Збройних сил України зі складу Об'єднаних сил загинув, двоє - отримали поранення", - йдеться у зведенні, оприлюдненому в середу вранці на сторінці прес-центру ООС в соцмережі Фейсбук.

Згідно з інформацією, протягом вівторка бойовики здійснили 7 обстрілів позицій об'єднаних сил в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Вогонь противник вів із гранатометів різних систем, зокрема, автоматичних і ручних протитанкових, а також зі стрілецької зброї.

Ще 4 обстріли позицій об'єднаних сил, серед них з гранатометів різних систем, мінометів калібру 82 мм і стрілецької зброї, бойовики у вівторок здійснили в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ".

"З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці 1 раз порушили режим припинення вогню в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". Противник здійснив обстріл позицій Об'єднаних сил неподалік Травневого - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї", - йдеться у зведенні.

В оприлюдненому увечері 17 вересня зведенні прес-центру ООС повідомлялося про 5 обстрілів позицій ЗСУ з боку бойовиків. Також у прес-центрі інформували про загибель одного і поранення двох військовослужбовців ЗСУ під час виконання ними бойового завдання.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У США перша група українських пілотів завершила навчання на винищувачах F-16 - ЗМІ

Керівництво ЄС підтримує пропозицію лідерів Польщі та Греції створити "спільний щит ППО"

Китайські винищувачі під час навчань у Тайванській протоці завдали імітаційних ударів по "військових об'єктах"

Окупанти за день обстріляли вісім громад Сумської області, зафіксовано понад 100 вибухів

Окупанти завдали два удари по Харкову, пошкоджено нежитлові приміщення та житлові будинки

Єрмак під час саміту UNITED24: Україні не потрібен будь-який мир, нам потрібен справедливий мир

НБУ планує обмежити Р2Р перекази на час війни 30-ма операціями до 100 тис. грн на місяць

Потрібно більше зусиль і рішучості світових лідерів, щоб російський терор нарешті програв - Зеленський

Рада має намір заборонити під час війни розголошення окремих відомостей із судових рішень

Кількість жертв російського ракетного удару по Одесі 29 квітня збільшилася до восьми - у лікарні померла чотирирічна дівчинка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА