07:40 11.09.2019

На Київщині фігурант кримінального провадження під час затримання закидав поліцейських гранатами

1 хв читати
На Київщині фігурант кримінального провадження під час затримання закидав поліцейських гранатами

У вівторок в Київській області під час затримання молодої людини, яка підозрюється в нанесенні ножового поранення, зловмисник закидав гранатами оперативних працівників поліції Ірпінського райвідділу поліції, повідомляє прес-служба обласного главку поліції.

"Підозрюваний забарикадувався в будинку, чинив опір поліцейським, а потім кинув у їхній бік дві гранати і намагався втекти. На щастя, вони не спрацювали. Правоохоронці злагодженими і професійними діями знешкодили і затримали зловмисника", - йдеться в опублікованому у вівторок увечері на сторінці поліції Київської області в соцмережі Фейсбук повідомленні.

Зловмисника затримали. Під час невідкладного обшуку в будинку виявили та вилучили два боєприпаси, зброю, патрони і ніж, які відправлені на відповідні експертизи.

У прес-службі обласного главку поліції зазначили, що інцидент стався під час його затримання в зв'язку з обґрунтованими підозрами в скоєнні злочину, передбаченого ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Наразі поліція проводить слідчі дії для надання відповідної правової оцінки.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА