14:12 09.09.2019

У "Феофанії" нині перебувають 8 звільнених з ув’язнення в Росії українців - головлікар

2 хв читати
У "Феофанії" нині перебувають 8 звільнених з ув’язнення в Росії українців - головлікар

Головний лікар клінічної лікарні "Феофанія" Ігор Семенів повідомив, що в медичному закладі перебувають вісім звільнених з ув’язнення в РФ українців, спеціальна допомога потрібна Станіславу Клиху.

"Коротко поінформую, зараз у нас перебувають вісім наших людей, які надійшли в суботу, і вісім родичів... Родичі також оформлені на стаціонарне лікування. Зараз проводиться діагностичний пошук, і сьогодні вже, можливо, вирішуватиметься питання про переведення пацієнтів до інших структурних підрозділів, уже за тим напрямом, в якому необхідно надавати допомогу", - сказав Семенів на прес-конференції, яку транслювала "Телевізійна служби новин" телеканалу "1+1".

Він поінформував, що Станіслава Клиха було переведено за станом здоров'я до спеціалізованого відділення військового госпіталю.

"Одного переведено до спеціалізованого відділення військового госпіталю, це Станіслав Клих. Йому потрібна спеціалізована медична допомога, на жаль, у нас за профілем її не могли надати. Тому того ж дня після консультацій його було переведено", - розповів головлікар.

У "Феофанії" також повідомили, що режисер Олег Сенцов вийшов з лікарні одразу, але попросив допомогти в обстеженні його матері, на яку чекають для госпіталізації, а журналіст Роман Сущенко проходитиме обстеження в амбулаторному режимі.

Водночас головлікар поінформував, що пацієнтів у вкрай важкому стані немає, проте поширювати інформацію про діагнози він не може.

"Украй важких (станів - ІФ) немає. Деякі в задовільному стані, деякі - не зовсім у задовільному, яке потребує інтенсивнішого лікування. (...) Усі в абсолютно різних станах", - додав Семенів.

За його словами, найбільш важливим етапом нашого лікування нині є психологічне лікування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА