13:40 06.09.2019

У Києві шукають зловмисника, який стріляв у пасажирів тролейбуса, двох людей поранено - поліція

1 хв читати

Двох людей госпіталізовано до лікарні з вогнепальними пораненнями, отриманими внаслідок конфлікту в тролейбусі на вул. Федорова в центрі Києва, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Правоохоронці встановили, що між двома пасажирами в тролейбусі виникла сварка, яка переросла в бійку. Під час інциденту один із чоловіків дістав із рюкзака пістолет і вистрілив у бік опонента. На зупинці він вийшов із салону, але у конфлікт втрутився інший пасажир, наздогнав правопорушника. Під час з'ясування відносин на зупинці правопорушник вчинив ще три постріли в чоловіка, який заступався за постраждалого. Після цього зловмисник зник", - йдеться в повідомленні.

Очевидці повідомили поліцейським прикмети правопорушника: був одягнений у куртку пісочного кольору, джинси і при собі мав чорний рюкзак.

"Двох постраждалих, 28-ми та 43-х років, госпіталізували. Наразі їм надають медичну допомогу, згодом буде встановлено ступінь тяжкості тілесних ушкоджень, яких вони дістали. За інформацією лікарів, життю постраждалих нічого не загрожує. Правоохоронці встановлюють обставини конфлікту, здійснюють невідкладні слідчі дії, опрацьовують відео з камер спостереження", - розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, яка передбачає до сім років позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість бойових зіткнень на фронті зросла до 55, ситуація в районі Липців контрольована - Генштаб ЗСУ

Через обстріл у с. Іванівці поранений місцевий житель - Херсонська ОВА

Стефанчук обіцяє знайти компроміс щодо внесення до порядку денного парламенту законопроєкту про заборону діяльності релігійних організацій, пов'язаних із Росією

Агресор завдав ракетного удару по виробничій інфраструктурі Конотопа - Сумська ОВА

Ніхто не ставить під сумнів легітимність української влади - Порошенко

У засіданні ВР оголошено перерву - Железняк

Макрон вирушить до Нової Каледонії на тлі заворушень, які там не вщухають

Зеленський запросив президента Анголи Лоренсу взяти участь у Саміті миру, а також відвідати Україну

Покровськ залишається оперативною метою російських військ, попри відкриття нового фронту на Харківщині - британська розвідка

Лондон передав у дар Україні автомобілі в межах програми Ulez для використання в гуманітарних цілях

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА