20:48 28.08.2019

Бойовики 9 разів обстріляли українські позиції з півночі

1 хв читати
Бойовики 9 разів обстріляли українські позиції з півночі

Незаконні збройні формування дев'ять разів порушили режим припинення вогню від початку поточної доби в середу, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

"Противник обстрілював позиції підрозділів об'єднаних сил із забороненої Мінськими угодами зброї - мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться у звіті.

Про постраждалих не повідомляється.

При цьому наголошується, що внаслідок обстрілу бойовиками цивільної інфраструктури в районі гуманітарного дорожнього коридору Горлівка - Бахмут через реальну загрозу для життя і здоров'я мирного населення, а також персоналу командувач ООС прийняв рішення про тимчасове призупинення роботи КПВВ "Майорське" на лінії розмежування, проте пізніше його роботу було відновлено.

Як раніше повідомляли в Міноборони, з півночі до обіду середи бойовики чотири рази порушували режим припинення вогню, при цьому жоден український військовослужбовець не постраждав. Отже, з полудня вони обстріляли українські позиції ще п’ять разів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА