15:45 28.08.2019

Суд у середу обиратиме запобіжний захід Богатирьовій

2 хв читати
Суд у середу обиратиме запобіжний захід Богатирьовій

Печерський районний суд Києва розпочне засідання з обрання запобіжного заходу екс-главі Мінохорони здоров'я України, затриманій 27 серпня в аеропорту "Київ" (Жуляни), Раїсі Богатирьовій у середу о 15:30, повідомили агентству в суді.

"Засідання з розгляду клопотання прокуратури призначене на 15:30, суддя Світлана Смик", - сказав співрозмовник агентства.

Раніше в прокуратурі Києва повідомили, що внесли до Печерського райсуду столиці клопотання щодо вирішення питання про застосування обраного вже раніше запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

"Так, у травні 2015 року Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання слідчого з особливо важливих справ Генеральної прокуратури України про обрання екс-міністру МОЗ України, підозрюваній у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України, запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Згідно з постановою, після затримання підозрюваної не пізніше 48 годин слідчий має забезпечити її доправлення до суду для розгляду питання про застосування обраного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Час судового засідання буде визначено під час автоматичного розподілу справ у суді", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прокуратурі Києва.

27 серпня екс-міністр охорони здоров'я України часів втеклого президента Віктора Януковича Раїса Богатирьова повернулася в країну і одразу ж була передана працівникам Нацполіції України, про що повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" інформоване джерело. "Богатирьова сьогодні повернулася в Україну. Була в аеропорту "Жуляни" передана Нацполіції", - сказав співрозмовник агентства у вівторок увечері.

Джерело в Держприкордонслужбі повідомило BBC News Україна, що до аеропорту "Київ" (Жуляни) Богатирьова прилетіла з Мінська.

Богатирьову в Україні підозрюють у розкраданні державних коштів в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перший Саміт миру для України стане платформою, яка започаткує майбутній мирний процес, - пресслужба президента

У Запорізькій області на Великдень буде посилено заходи безпеки - голова ОВА

Половина енергетичної системи України пошкоджена - Кулеба

Обстріляна територія шахти на Донеччині, споживання знижується в умовах потепління - Міненерго

На Донеччині внаслідок обстрілів за добу загинули четверо мирних жителів, поранені вісім - ОВА

В Україні презентували проєкт для підлітків для розвитку м'яких навичок і подолання освітніх втрат "ПОВІР"

У Києві на ст. метро "Звіринецька" розпочали встановлення нової назви

На Миколаївщині уламками збитої ракети пошкоджено транспортну інфраструктуру

Бронь для військовозобов'язаних співробітників оформили 11 перевізників

Пожежу на складі "Нової пошти" в Одесі ліквідовано - поліція

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА