15:17 28.08.2019

Апеляційний суд залишив власника готелю "Токіо Стар" Чорного в СІЗО

1 хв читати
Апеляційний суд залишив власника готелю "Токіо Стар" Чорного в СІЗО

Одеський апеляційний суд залишив у слідчому ізоляторі власника згорілого готелю "Токіо Стар" Вадима Чорного, повідомляє портал "Думская".

Постанову судова колегія під головуванням Олександра Толкаченка ухвалила в середу, вивчивши аргументи прокуратури та захисників підприємця.

Судді визнали переконливими аргументи обвинувачення, яке наполягало на тому, що Чорного обґрунтовано підозрюють у порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило загибель дев’яти людей; що є ризик його втечі за кордон; що він може впливати на свідків тощо.

Суд скасував рішення Київського райсуду Одеси і частково задовольнив апеляційну скаргу Чорного, але в результаті запобіжний захід залишився тим самим - тримання під вартою. Бізнесмен залишається в СІЗО щонайменше до середини жовтня.

Прокурор Євген Антощук під час засідання в середу озвучив попередні дані щодо причини пожежі: готель спалахнув через "надмірне навантаження на електромережі та замикання електропроводки".

Крім того, він поінформував суд, що Сергій Дурач, бізнес-партнер підозрюваного власника готелю Чорного, покинув Україну.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА