07:13 26.08.2019

Понад 300 тис. осіб перетнули лінію розмежування на Донбасі за минулий тиждень

1 хв читати
Понад 300 тис. осіб перетнули лінію розмежування на Донбасі за минулий тиждень

За минулий тиждень в установленому порядку через лінію розмежування сторін на Донбасі українські прикордонники оформили 309,5 тис. громадян і 36,2 тис. транспортних засобів, повідомляє в неділю прес-служба Держприкордонслужби України.

"Відмовлено в пропуску через лінію розмежування 282 особам у зв'язку з помилками в документах або відсутністю необхідного переліку документів. Прикордонники на КПВВ оформили 59 внутрішньо переміщених осіб, які через гуманітарну кризу і систематичні порушення прав людини з боку окупаційної адміністрації РФ змушені були залишити місця свого постійного проживання і шукати кращого життя на контрольованій українською владою території", - йдеться в повідомленні.

Прикордонні наряди в межах діючих гуманітарних дорожніх коридорів в районі операції Об'єднаних сил виявили 31 паспортний документ України, що містить ознаки часткової підробки.

"До адміністративної відповідальності у контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування притягнуто 18 громадян, щодо яких встановлено, що вони перетнули державний кордон України з Російською Федерацією в непрацюючих пунктах пропуску на тимчасово неконтрольованій ділянці російсько-українського кордону", - додали в Держприкордонслужбі України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА