11:13 21.08.2019

Конфлікт Disney із Sony може залишити "Людину-павука" за бортом кіновсесвіту Marvel

2 хв читати
Конфлікт Disney із Sony може залишити "Людину-павука" за бортом кіновсесвіту Marvel

Протиріччя між кіностудіями Walt Disney Co. і Sony Pictures Entertainment можуть призвести до розриву партнерських відносин і зникнення персонажа Людини-павука з фільмів із всесвіту коміксів Marvel, пише агентство Bloomberg із посиланням на інформовані джерела.

За словами джерел, студії не можуть домовитися про умови нової угоди, зокрема, з приводу розподілу виручки від касових зборів. За деякими даними, Disney зажадала від Sony 50% виручки від фільмів із Людиною-павуком, тоді як Sony наполягає на колишніх 5%.

Водночас представники Sony написали в соцмережі Twitter, що Disney відмовилася відпустити голову Marvel Кевіна Файгі попрацювати головним продюсером нового фільму франшизи "Людина-павук". Можливе пояснення - його висока зайнятість у зв'язку з тим, що в рамках купівлі активів 21st Century Fox студії дісталися права на персонажів "Людей Ікс", і Disney розраховує включити їх у свої наступні фільми.

Права на фільми про Людину-павука належать Sony, однак Disney домовилася з нею про "оренду" персонажа для участі у своїх фільмах, знятих на основі всесвіту Marvel, у 2015 році. Sony купила права на кіноперсонажа у 1999 році, до того, як Disney купила Marvel за $4 млрд.

Фільм 2019 року "Людина-павук: Далеко від дому" зібрав у світовому прокаті $1,1 млрд, що є рекордом для Sony Pictures. Також персонаж, зіграний тим самим актором Томом Голландом, був частиною супергеройської команди в картині "Месники: Завершення", що стала найкасовішим фільмом в історії ($2,79 млрд).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В ООН засудили російські обстріли Херсона й Харківщини: мирні жителі не повинні бути мішенню

Один з постраждалих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанської громади у важкому стані

Генштаб ЗСУ: Російські війська активізували наступальні дії на покровському та лиманському напрямках, продовжують штурмувати позиції ЗСУ в районі Вовчанська

Разумков: Для уникнення різночитань про легітимність президента треба було давно отримати роз'яснення КС

Унаслідок ворожого обстрілу Херсона постраждала жінка - ОВА

Наявність військово-облікового документа у чоловіків 18-60 років у пунктах пропуску перевірятимуть із 18 травня - Держприкордонслужба

Кількість постраждалих у Вовчанській громаді після ворожого обстрілу збільшилася до шести осіб

Данія оголосила про новий пакет військової допомоги для України на EUR750 млн

"Інтерпайп" Пінчука передав військовим на харківському та донецькому напрямках FPV-дрони та "мавіки"

Парламентарії України, Литви та Польщі готують спільну декларацію щодо заборони агропродукції РФ і Білорусі в ЄС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА