07:27 16.08.2019

Бойовики 12 разів порушили режим тиші на Донбасі, українські військові не постраждали

1 хв читати
Бойовики 12 разів порушили режим тиші на Донбасі, українські військові не постраждали

За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань 12 разів порушили режим тиші на Донбасі, українські військовослужбовці при цьому не постраждали, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

"15 серпня збройні формування Російської Федерації і її найманці дванадцять разів порушили режим припинення вогню ... За минулу добу втрат з нашого боку через ворожі обстріли не було", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у п'ятницю вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики 9 разів обстріляли позиції Об'єднаних Сил неподалік Гнутового - зі станкового протитанкового гранатомета, двічі поблизу Павлополя - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, двічі біля Пищевика - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, у Водяного - з ручного протитанкового гранатомета, неподалік Опитного - з підствольних гранатометів і стрілецької зброї, навколо Лебединського - з автоматичного гранатомета, біля Авдіївки - з автоматичного гранатомета, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 3 обстріли позицій Об'єднаних сил. Зокрема, двічі поблизу Південного - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, неподалік Новолуганського - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

"З початку поточної доби противник, загалом, дотримується режиму припинення вогню", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА