07:19 04.08.2019

Головою партії "Слуга народу" може стати керівник її виборчого штабу Корнієнко

1 хв читати
Головою партії "Слуга народу" може стати керівник її виборчого штабу Корнієнко

Новим головою партії "Слуга народу" може стати керівник виборчого штабу партії, 7-й номер її списку на позачергових парламентських виборах Олександр Корнієнко.

"Партію "Слуга народу" може очолити Олександр Корнієнко", - повідомила на своїй сторінці в Facebook керівник прес-служби партії Євгенія Кравчук.

Корнієнко - бізнес-тренер, консультант з розвитку, громадський діяч. Під час президентської кампанії Володимира Зеленського він був координатором волонтерського проекту "Зе Команда".

Як відомо, наразі головою партії "Слуга народу" є політконсультант і спікер виборчого штабу Зеленського на виборах президента України Дмитро Разумков, якого партія має намір запропонувати на посаду голови Верховної Ради. Його обрали головою партії на з'їзді 21 травня 2019 року.

До цього партію з грудня 2017 року очолював юрист, екс-керівник ТОВ "Студія Квартал-95" Іван Баканов, якого президент Зеленський 22 травня призначив першим заступником глави Служби безпеки України - начальником головного управління з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю центрального управління СБУ. На виборах президента-2019 Баканов очолював виборчий штаб Зеленського.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА