15:32 01.08.2019

Поліція відкрила провадження за фактом отруєння в ресторані на Львівщині

1 хв читати
Поліція відкрила провадження за фактом отруєння в ресторані на Львівщині

Пустомитівський відділ поліції відкрив кримінальне провадження за фактом отруєння 13 осіб у готельно-ресторанному комплексі "Княжий двір" у с. Сокільниках Пустомитівського району Львівської області.

Як повідомляє відділ комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області, кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст.325 Кримінального кодексу України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням і масовим отруєнням).

За даними головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області, до медиків звернулися 13 осіб, 12 з яких госпіталізовано до обласної інфекційної лікарні, а ще одна людина перебуває на амбулаторному лікуванні. За попередніми даними, у хворих діагностували гостру кишкову інфекцію.

Раніше повідомлялося про 10 госпіталізованих із симптомами харчового отруєння. Всі вони брали участь у святкуванні хрестин і дня народження 27-28 липня в комплексі "Княжий двір". Стан постраждалих - середньої тяжкості. Фахівці центру здійснюють епідеміологічне розслідування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА