15:14 01.08.2019

Сапери ДСНС здійснюють розмінування території поблизу зруйнованого мосту біля КПВВ "Станиця Луганська"

2 хв читати
Сапери ДСНС здійснюють розмінування території поблизу зруйнованого мосту біля КПВВ "Станиця Луганська"

Сапери Держслужби України з надзвичайних ситуацій у четвер розпочали розмінування території, прилеглої до зруйнованого мосту біля КПВВ "Станиця Луганська", повідомила Станично-Луганська районна державна адміністрація.

"Сьогодні з ранку сапери ДСНС приступили до розмінування території, прилеглої до зруйнованого мосту біля КПВВ "Станиця Луганська". Це наступний крок із нашого боку для ремонту мосту", - йдеться в повідомленні на сторінці райадміністрації у Facebook у четвер.

Напередодні на засіданні Тристоронньої контактної групи (ТКГ) з врегулювання ситуації на Донбасі в Мінську сторони домовилися про початок розмінування прилеглих до мосту в Станиці Луганській територій із 1 серпня.

"Українська сторона надала свої пропозиції щодо ремонту мосту в Станиці Луганській. Досягнуто домовленості щодо початку розмінування прилеглих до мосту територій від завтрашнього дня", - написала вона на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу ввечері за підсумками засідання ТКГ у Мінську.

Вона наголосила, що до початку ремонту на мосту має бути прибраний блокпост і символи квазіугруповань незаконних збройних формувань окремих районів Донецької та Луганської областей (НЗФ ОРДЛО), а "подальший демонтаж фортифікаційних споруд у районі Станиці Луганській має бути одночасним і дзеркальним".

Президент України Володимир Зеленський у рамках робочої поїздки до Луганської області 7 липня відвідав Станицю Луганську і заявив про наміри відбудувати зруйнований міст, через який люди перетинають лінію розмежування і який планується відновити за умови дотримання перемир'я.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В УКРАЇНІ АВАРІЙНІ ВІДКЛЮЧЕННЯ СВІТЛА ЧЕРЕЗ ДЕФІЦИТ - ОБЛЕНЕРГО

Блінкен: Майбутня двостороння угода у сфері безпеки з Україною передбачає підтримку оборони та безпеки за низкою найважливіших напрямів

У ХАРКОВІ ЧУТИ ВИБУХИ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Блінкен у Києві пообіцяв, що США конфіскують заморожені активи РФ

Блінкен: Мобілізація дасть змогу Україні зміцнити оборону і дасть відпочинок воїнам, які понад два роки на фронті

Помічник держсекретаря США не виключив призупинення фінансової допомоги Грузії

Страхування від воєнних ризиків пропонують до 50 страхових компаній України

Кількість постраждалих у Харкові зросла до 20 людей, серед них 3 дітей

Генштаб ЗС України: Ситуація на фронті залишається складною, армія РФ активізувалася на краматорському напрямку, зберігаючи тиск на покровському

Блінкен: Найближчі тижні й місяці потребуватимуть багато чого від українців, але я приїхав в Україну з посланням, що ви не самі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА