07:12 14.07.2019

За тиждень рятувальники зі складу ООС знешкодили 247 вибухонебезпечних предметів

1 хв читати
За тиждень рятувальники зі складу ООС знешкодили 247 вибухонебезпечних предметів

Протягом тижня сили і засоби підрозділів ДСНС України зі складу Об'єднаних сил залучалися до піротехнічних робіт, відновлення житлових будинків, пошкоджених в результаті артилерійських обстрілів, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

"Піротехнічні підрозділи ДСНС зі складу об'єднаних сил протягом тижня 74 рази залучалися для проведення робіт з обстеження та розмінування територій, обстежено 82 га території, вилучено та знищено 247 вибухонебезпечних предметів (усього з початку проведення ООС піротехнічні підрозділи залучалися 3814 разів, обстежено 5360 га території і 16,29 га акваторії, вилучено та знищено 21369 ВНП)", - сказано в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у суботу ввечері.

Разом з тим підкреслюється, що особовим складом ДСНС тривають аварійно-відновлювальні роботи житлових будинків в Мар'їнці, Красногорівці, Лебединському і Бердянську, за тиждень відновлено 8 будинків, усього з початку проведення Операції відновлено 390 житлових будинків.

Рятувальники в пунктах надання допомоги населенню розташованих на території контрольних пунктів в'їзду / виїзду надали медичну і психологічну допомогу 817 особам.

Зазначається, що на території Донецької та Луганської областей пожежна та техногенна обстановка була контрольованою.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА