07:04 08.07.2019

The New York Times відповіла на обвинувачення Трампа про умови утримання мігрантів

1 хв читати
The New York Times відповіла на обвинувачення Трампа про умови утримання мігрантів

Газета The New York Times виступила на захист свого репортажу про жахливі умови в центрі утримання мігрантів у Клінті (штат Техас) в неділю після того, як президент США Дональд Трамп розкритикував його.

"Ми впевнені в точності наших репортажів про центри утримання під вартою прикордонного патруля США. Тому ми повідомили сьогодні в статті на першій шпальті про жахливі умови в центрі утримання мігрантів в Клінті, штат Техас", - випливає з повідомлення, опублікованого в Твіттері видання.

Зазначається, що розповіді про умови в Клінті засновані на десятках інтерв'ю нинішніх і колишніх агентів прикордонного патруля і наглядачів; адвокатів, правників та їх помічників, які відвідали об'єкт, а також батька-іммігранта, чиї діти утримувалися там.

У своїй статті видання розповіло про повальні хвороби, перенаселення і відсутність елементарних зручностей.

Раніше Трамп заявив у своєму Твіттері: "Фальшиві ЗМІ, зокрема The New York Times, пишуть фальшиві і упереджені статті про прикордонні центри утримання. По-перше, люди не повинні в'їжджати в нашу країну нелегально, тільки для того, щоб ми потім дбали про них. Ми повинні мати можливість зосередитися на громадянах США в першу чергу".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА