08:25 02.07.2019

Шестеро дітей постраждали від вибуху на Дніпропетровщині

1 хв читати
Шестеро дітей постраждали від вибуху на Дніпропетровщині

Унаслідок вибуху невідомого предмета на дитячому майданчику в с. Пашеній Балці Дніпровського району (Дніпровська обл.) шестеро дітей дістали травм різного ступеня тяжкості, повідомили в Міністерстві внутрішніх справ України.

"Попередньо встановлено, що під час гри з невідомим предметом він вибухнув, унаслідок чого шестеро дітей дістали травм різного ступеня тяжкості", - зазначено в повідомленні на сторінці міністерства у Facebook у понеділок увечері.

За даними прес-служби обласної поліції, вибух стався на дитячому майданчику в с. Пашеній Балці Дніпровського району близько 20:00, коли діти грали з невідомим предметом. Попередньо, внаслідок вибуху поранень дістали шестеро дітей віком від 4-х до 16 років. Одна дитина перебуває у важкому стані.

"Зараз на місці вибуху працює слідчо-оперативна група Дніпровського районного відділення поліції і вибухотехніки. Медики надають допомогу постраждалим дітям", - додали правоохоронці.

Розслідування цього факту ведеться за двома статтями Кримінального кодексу України - ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 264 (недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів).

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА