07:35 09.06.2019

ДБР перевіряє чиновників Міноборони щодо розтрати військового майна у Львові

2 хв читати
ДБР перевіряє чиновників Міноборони щодо розтрати військового майна у Львові

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань (ДБР) перевіряють законність будівництва на території військового містечка у Львові, ймовірно вчиненого при зловживанні службовим становищем посадовими особами з Міноборони, повідомила прес-служба ДБР.

"Слідчі теруправління ДБР, розташованого в місті Львові, здійснюють досудове розслідування за фактами зловживання службовим становищем посадовими особами одного з відомств Міністерства оборони України, підробку документів, розтрати військового майна і недбалого ставлення до військової служби, що заподіяло істотну шкоду (ч.2 ст. 364, ч.2 ст.366, ч.3 ст.191 та ч.3 ст.425 Кримінального кодексу України)", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, при укладанні договору про користування земельною ділянкою, що належить Міноборони, чиновники вийшли за межі наданих їм повноважень. В результаті зловживань земельна ділянка на території військового містечка №1 на вулиці Княгині Ольги 1-5 в Львові вибула з володіння законного користувача і була передана в розпорядження суб'єктам господарювання під забудову. Ринкова вартість цієї земельної ділянки становить понад 4,5 млн грн.

За інформацією правоохоронців, в ході досудового розслідування даного кримінального провадження за рішенням слідчого судді на цю земельну ділянку наклали арешт із забороною проведення на ній будь-яких підготовчих або будівельних робіт як забудовнику, так і будь-яким третім особам.

Наразі проводяться слідчі дії з метою проведення всебічного, повного і об'єктивного розслідування, а також встановлення винних осіб та притягнення їх до відповідальності.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На полях Азійського саміту Зеленський обговорив із міністром оборони США посилення української ППО та коаліцію F-16

У Миколаївській області вночі збито 11 "шахедів", через падіння уламків горіли склади промпідприємства

Війська РФ протягом доби завдали понад 380 ударів по Запорізькій області

Силами ППО вночі знищено 24 із 25 "шахедів", які атакували Україну

Війна з Китаєм не є неминучою, незважаючи на зростаючу напруженість в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні - глава Пентагону

Україна має підтвердження 106 країн про участь у Саміті миру

У Чорному морі перебувають три кораблі РФ, зокрема один носій "Калібрів"

Міністр оборони Китаю заявляє про відсутність поставок зброї Росії

Сили оборони за добу ліквідували 1080 окупантів

Китайський безекіпажний космічний корабель приземлився на зворотному боці Місяця для історичної місії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА