08:40 07.06.2019

Гуманітарну допомогу від Швейцарії доставлено на Донбас

1 хв читати
Гуманітарну допомогу від Швейцарії доставлено на Донбас

Гуманітарну допомогу від Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (ШАРС) вартістю 3,3 млн швейцарських марок доставлено на Донбас, повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України.

"У рамках 10-ї гуманітарної місії з 21 травня до 5 червня 2019 року Швейцарське агентство розвитку та співробітництва (ШАРС) доставило гуманітарну допомогу як на тимчасово окуповану частину Донбасу, так і на підконтрольні уряду України території. Більш як 2500 тонн хімічних реагентів для очищення води потрапили у водоочисні станції комунального підприємства "Компанія "Вода Донбасу", що розташовані по обидва боки від лінії розмежування, зокрема до тимчасово окупованого Донецька, підконтрольного Покровска і Маріуполя", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті МінТОТ у четвер увечері.

Крім того, ШАРС доставило найнеобхідніше медичне обладнання та витратні матеріали в лікарні окупованого Донецька і Луганська. А вже 5 червня передали медичне обладнання в медичні заклади Луганської області, розташовані на підконтрольних уряду України територіях.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА